Vegan Yam Root | Isntree Yam Kökü ile Vegan Cilt Bakım Ürünleri

Vegan Yam Root | Isntree Yam Kökü ile Vegan Cilt Bakım Ürünleri

VEGAN YAM ROOT- ISNTREE YAM KÖKÜ İLE VEGAN CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

“Vegan”, hayvansal içerik içermeyen anlamına gelir. Vegan güzellik ürünleri, hayvansal ve hayvansal kaynaklı maddeler içermeyen ürünlerdir. Buna bal, balmumu, lanolin, jelatin, ipek, inci, kollajen, kolesterol ve karmin dahildir ancak bunlarla sınırlı değildir.

100 yıllık geçmişi olan Andong Yam Kökü Özü;  kumlu topraklarda uygun iklim koşullarında yetişen Yam Kökü, mükemmel nem depolama kapasitesine sahiptir ve yüksek miktarda Phyto Mucin içerir, cilt bariyerine zarar vermeden cildin nemlenmesine yardımcı olur.

ISNTREE vegan cilt bakım serisinde özellikle Yam kökü ekstraktı kullanılarak yapılmış temizleme sütü, tonik ve nemlendirici krem olarak tam bir vegan bakım serisi geliştirdi.

Yam root bir kök bitkisi olup Cilt bakım ürünlerinde kullanıldığında, derinlemesine nemlendirir ve bu da kırışıklıkların azalmasına neden olur. Ayrıca cildin daha dolgun ve daha genç görünmesini sağlayan kolajen üretimine de yardımcı olur. Cilt bakımında kullanımının yanı sıra yabani yam kökü, menopoz semptomlarını yatıştırıcı etkileriyle de bilinir.Yani bilinenin aksine vegan ürünler sadece 40 yaş öncesi değil özellikle Isntree Vegan yam root serisi 40-65 yaş aralğında kadınlar tarafından deneyimlenmiş ve beğenilmiştir.

Yam kökü, akne gibi cilt sorunlarına neden olan zararlı bakterilerle savaşan antibakteriyel bileşikler de içerir. Vegan yam kökü, bu bakterileri ortadan kaldırarak cildin genel sağlığını ve görünümünü iyileştirir. Ek olarak, Yabani Yam, sporcu ayağı ve sporcu kaşıntısı gibi cilt sorunlarına neden olan zararlı mantarların büyümesini azaltan antifungal özelliklere de sahiptir.

%100 vegan olan bu harika ürünlerimizle tanışmak için sayfamızı incelemeniz yeterli olacaktır.

Etiketler: yam root
Ağustos 07, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR