Neden Kırmızı Soğan Ekstraktı?

Neden Kırmızı Soğan Ekstraktı?

ISNTREE ONION NEWPAIR; NEDEN KIRMIZI SOĞAN EKSTRAKTI ?

Kırmızı soğan ekstarktı veya özütü kısaca antioksidan etkili quercetin gibi, cildi serbest radikallerden korumaya yardımcı olabilecek başka bir flavonoiddir. Kırmızı soğanın antifungal ve antibakteriyel özellikleri, onu sorunlu cildi tedavi eden ve sivilceleri önleyen harika bir akne ile mücadele maddesi yapar. Kırmızı soğan, içerdiği kükürt açısından zengin fitokimyasallarla aynı zamanda cildi canlandırma, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü en aza indirme yeteneğine sahip yaşlanma karşıtı bir bileşendir. Bu bağlamda “Neden kırmızı soğan?” sorusuna cevap verirken hangi cilt tipleri ve hangi sorunlara çare oluyor cveabını bu yazımızda bulacaksınız.

Isntree'nin Onion Newpair Serisi, ana bileşeni olarak kırmızı soğan özü içerir. İçeriğindeki Muan kırmızı soğan özü (kırmızı kilde yetiştirilen kırmızı soğandan elde edilir) ile zenginleştirilmiş ve NoSCalm Kompleksi gibi yatıştırıcı bileşenlerle birleştirilmiş bu cilt bakım serisi, akneye eğilimli ve hassas ciltler için nazik olacak şekilde formüle edilmiştir.

Cildi nemlendirip sakinleştirirken kızarıklığı azaltmak ve leke bakımı sağlamak için Muan kırmızı soğan özü ile pantenol içeren NoSCalm Kompleksi ve C Vitamini türevlerini birleştiren Onion Newpair Essence Toner'i tercih edin.

Onion-Kırmızı soğan serimize ait ürünler krem ve toniğimiz GLOWPICK tarafından kolay sürülüm ve emilim ile ilgilimemnuniyet düzeyi, 100 katılımcıdan %99 olarak kabul edildi. Glowpick tüketicilerden gelen özgün ve bağımsız incelemelerle desteklenen bir çevrimiçi Kore güzellik platformudur. GLOWPICK, sektördeki en yüksek puan alan ürünleri puanlayan, merakla beklenen güzellik ödüllerine yılda iki kez ev sahipliği yapıyor.

 Cilt tipi

#lekeli cilt nem/hidrasyon eksikliği

# leke sorunları olan cilt

Yapısı ve etkileri

#  Günlük leke kremi hafif yapışkan olmayan jel

#  Günlük kullanım için güçlü bir leke kremi

# Adım adım bakım ;nazik bir şekilde uygulanır. Cilt lekelerine ve genel cilt tonuna adım adım bakım yapar.

# İki haftalık bakımla izler gözle görülür bir şekilde azalır.

Neden Kırmızı soğan ?

Kırmızı soğan, normal soğandan 30-40 kat daha zengin fito-besin "flavanoid" ve "quercetin" içerir.

Ayrıca içerisinde Sodyum Heparin+3 kompleksin yani; Sodyum heparin, allanton, panthenol ve kalp yaprağının (Houttuynia) yatıştırıcı etkisinin mükemmel kombinasyonu ile Isntree markasına özel bir formülasyondur.

Etiketler: Onion
Ağustos 07, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR