Nedir Bu Calendula? | Cilde Etkisi & Önerilerimiz

Nedir Bu Calendula? | Cilde Etkisi & Önerilerimiz

Nedir Bu Calendula?

Kadife çiçeği olarak bilinen Calendula; geleneksel Uzak Doğu tıbbında yaraları, ateşi, boğaz ağrılarını ve regl kramplarını tedavi etmek için kullanılan bir çiçek türüydü. İyileştirme yetenekleri bir yana dursun, Calendula aynı zamanda çeşitli cilt sorunlarının tedavisine de yardımcı oluyor.

Calendula'nın cildinizi onarmaya nasıl yardımcı olabileceğiyle ilgileniyorsanız, bu yatıştırıcı bileşen hakkında bilinmesi gereken her şeyi öğrenmek için okumaya devam edin!

Peki Calendula’nın cilde ne gibi bir etkisi var?

1. Enflamasyonu azaltır

Calendula, antibakteriyel ve antifungal olma özelliğiyle iltihapla savaşmak için birebirdir. Kızarıklık veya iltihaplı bir cilde sahipseniz, cildinizi rahatlatmak için bu yıldız bileşene güvenebilirsiniz. Calendula sivilceyle savaşır, yara izlerini iyileştirir.

2. Aktif kırılmaları tedavi eder

Calendula ciltteki aktif kırılmaları tedavi etmek, önlemek için nazik ve etkili bir bileşendir. Akne sonrası oluşan yara izleri veya koyu lekeler konusunda endişeleriniz varsa, günlük cilt bakımı rutininize Calendula ile aşılanmış bir ürünü eklemenizi öneririz.

3. Cildi besler

Calendula, iyileştirici yeteneklerinin yanı sıra cildinizin ekstra beslenmesini sağlar. Özellikle kuru veya egzamalı ciltler, rutinlerine Calendula özlü bir ürün ekleyerek büyük ölçüde fayda sağlayabilir.

4. Hasar görmüş cilt bariyerini onarır

Calendula, hassas ciltler dahil olmak üzere tüm cilt tipleri tarafından kullanılabilen harika bir bileşendir. Çoğunlukla sivilceyle ve hasar görmüş bir cilt bariyeriyle mücadele edenler için önerilir. Aynı zamanda kuru, susuz kalmış veya yaşlanan ciltler de bu besleyici faydaları cildinde görmek için Calendula’lı maskelerden yararlanabilir.

 

 

Önerimiz:

Sadece bir adet yaprak maske ile cildinize anında nem artışı sağlamanın mükemmel yolu: Calendula Poreless Face Fit Mask ile mümkün! Bu maske cildinizi nemlendirmekle kalmaz, aynı zamanda cildinizin yağ ve su dengesini sağlar. Uygulandığı an soğutma etkisi sağlayarak tahriş olmuş cildi rahatlatır.

Yaprak maskeler, sağlıklı ve parlak bir cilde sahip olabilmek için özellikle Güney Kore’de cilt bakım rutinlerinin önemli bir adımıdır. Cildinize ekstra beslenme sağlayarak sağlıklı ve canlı bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Tipik olarak mikro fiber veya hidrojelden yapılan tek kullanımlık bu maskeler, genellikle cildi aydınlatmak ve derinlemesine nemlendirmek için çalışan çeşitli derin konsantre özler ve serumlarla dolu olurlar. Yaprak maskenin amacı, cildinizin kısa bir süre içinde (genellikle 15-20 dakika) olabildiğince fazla öz ve serumu emmesine izin vermektir. Maskenin malzemesi, cilde olabildiğince etkili bir şekilde nüfuz etmesini sağlamak için nemi hapsedecektir.

Etiketler: #calendula #aynisefa #calendulaporelessfacefitmask #isntree
Şubat 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR