Aloe Vera'nın Cilde Etkisi | Faydalar, Önerdiğimiz Ürünler

Aloe Vera'nın Cilde Etkisi | Faydalar, Önerdiğimiz Ürünler

Aloe Vera'nın Cilde Etkisi | Faydalar, Önerdiğimiz Ürünler

 

Özellikle yaz aylarında ve sıcak günlerde cildimizi nemli ve tazelenmiş hissetmek istiyoruz. Bu nedenle bize anında ferahlık sağlayan Aloe Vera içerikli ürünler kullanmayı çok seviyoruz. Ancak gözden kaçırdığımız bir detay var: Aloe Vera ile formülize edilmiş cilt bakım ürünleri sadece yazlık değildir, tüm yıl boyunca istenilen zamanda kullanılabilir!

 

Aloe Vera cilde karşı çok naziktir ve hassas ciltler başta olmak üzere tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Sadece cildinizi nemlendirmekle kalmayıp aynı zamanda kızarıklığı ve iltihabı yatıştıran mükemmel bir bileşendir. Aloe Vera’nın faydaları hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, bu blog yazımızı inceleyerek bakım çeşitlerine ve kullanım alanlarına dair detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz!

 

Cilt bakımı rutininize Aloe Vera mı eklemek istiyorsunuz? İşte cildinizin yıl boyunca serin kalmasına yardımcı olacak seçimlerimizden bazıları:

 

 

1. Tonikler

Özellikle kuru cilde sahip kişiler, cildini temizledikten hemen sonra bir nem kaynağına ihtiyaç duyar. Bu ihtiyacı derinlemesine karşılayacak Aloe Vera içeren toniklerden büyük ölçüde yararlanılabilir. Cildinizi nemlendiren, yatıştıran ve dengeleyen bir tonik istiyorsanız, Aloe Soothing Toner tam size göre!

Bu tonik, cildinizi nemlendiren ve yumuşatan %80 Aloe Vera suyu ve 7 farklı çeşit bitkisel öz içermektedir. Alkolsüzdür, bu nedenle kuru veya hassas bir cilde sahipseniz, cildinizi kurutmaz. Cildiniz yağlı veya akne eğilimli bir yapıya sahipse, tonik olarak Green Tea Fresh Toner sizin için daha iyi bir seçenek olacaktır.

 

 

2. Nemlendiriciler

Güneşten yanmış cildi tedavi etmenin en iyi yollarından biri, etkilenen bölgeleri yatıştırmaya yardımcı olacak Aloe Vera içeren jel uygulamaktır. Güneşe maruz kalmayan bir cildiniz olsa bile, Aloe Soothing Gel, Fresh gibi Aloe ile aşılanmış bir nemlendiriciyi tercih edebilirsiniz.

Bu jel krem, ​​hem sabah hem de gece rutininizde günlük nemlendirici olarak kullanılabilir. Aloe Vera ve meyan kökü özleri ile paketlenmiş cildiniz sadece beslenip yatıştırılmakla kalmaz, aynı zamanda kirlilik gibi çevresel stres faktörlerinden de korunmuş olur. Ayrıca Aloe Soothing Gel, Fresh, cildinizin iyileşmesine ve iltihaplanmadan kurtulmasına yardımcı olmak için Centella Asiatica özü ile formüle edilmiştir -çatlaklarla uğraşırken mükemmel bir bakım sağlar!

Peki kimler kullanabilir?

ş tahriş nedeniyle hassaslaşan ciltlerinden endişe duyan, kuru cildi için nem desteği ve koruması isteyen, cildinin yağ ve su dengesini düzeltmek isteyen herkes için önerilir!

 

 

3. Emülsiyonlar / Losyonlar

Cilde daha hızlı emilen ve anında yatıştıran bir losyon arıyorsanız, Jeju adasında yetiştirilen Alo Vera özü ve hindistan cevizinden elde edilen Caprylic/Capric Trigliseridleri ile cildinize yapışkanlık hissi bırakmadan nemlendiren Aloe Soothing Emulsionı kullanabilirsiniz.

Etiketler: #aloevera #isntreealoevera
Şubat 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR